Bokningsvillkor & Priser

Bokningsvillkor & priser

Priser längre ner

 • Tider för in och utcheckning

Utcheckning 12.00 och incheckning 16.00. Skulle det vara så att dessa tider inte passar er, så hör av er så försöker vi hitta en bra lösning. Dock sker inga in/utcheckningar före kl 10.00

Bokning minimum 3 dygn under lågsäsong och 6 dygn under högsäsong

På julafton tar vi inte emot in/utcheckningar.


 • Vaccination och hälsa

Vi tar endast emot katter som är regelbundet vaccinerade. Kattsnuva tas årligen, och kattpest tas var 3:e år. Vaccinationen får ej vara äldre än 12 månader, och ej vara nyare än 14 dagar vid incheckningen.

Vaccinationsintyg ska uppvisas vid incheckningen, kan man inte uppvisa ett giltigt vaccinationsintyg så kommer man tyvärr vara tvungen att åka hem med sin katt igen. Detta är för alla gästers säkerhet ang smittor.

Då katter endast ska avmaskas vid behov, så hänvisar vi ej till att katten ska avmaskas innan vistelsen hos oss. Men om katten påvisar mask under vistelsen hos oss kommer vi avmaska katten, om ni har flera katter i samma rum, avmaskas alltid samtliga katter. Kostnaden för det regleras vid utcheckning.

Vi rekommenderar att ni tittar så katten inte har några fästingar. Klorna ska vara nyklippta på katten innan den kommer. 


  Skapat för dig

  och din katt

  • Försäkring

  Vi rekommenderar att katten/katterna är veterinärvårds försäkrade, detta är inget krav vi har utan endast rekommendationer. Om vi anser att veterinär bör uppsökas under vistelsen ordnar vi det, och det är ägaren av katten som står för denna kostnad samt ev. merkostnader. Dessa kostnader regleras på fakturan vid utcheckningen. Vi kommer alltid kontakta ägaren eller kontaktperson om tid finns innan ett veterinärbesök, där vi berättar vad som skett och diskuterar ev. åtgärder som ska vidtas. Får vi ej tag i någon av ovanstående, låter vi veterinären göra det som krävs för att katten ska må bra igen.

   

   

  • Betalning

  Betalning sker via swish (1234395232) vid incheckningen.

  Faktura kan skickas via mail med sista betalningsdag som utcheckningsdatum (fakturaavgift på 49kr tillkommer)

   

  • Avbokningar

  Alla avbokningar sker via mail eller telefon, avbokar ni via mail kommer ni att få en bekräftelse av oss att avbokningen är mottagen. Avbokningar som sker senare än 2 veckor före bokat datum, kommer att debiteras med 50% av kostnaden för den planerade vistelsen.

  Vistelsen betalas till fullo även om man påbörjar den senare eller avslutar vistelsen tidigare än den bokning man gjort.

   

  • Övrigt

  Vi tar ej emot löpkatter, och hanar över 10månader skall vara kastrerade, detta p.ga alla gästers trivsel under vistelsen här. Vi tar ej emot katter under 12veckor.

  Vi förutsätter att eran katt/katter är rumsrena och friska när ni lämnar dom hos oss.

  Vi kan hjälpa till med p-piller eller andra ev. mediciner som katten är van med, detta mot en extra kostnad. Ev. medicinering måste uppges redan vid bokning.

  (Vi tar tyvärr inte emot diabeteskatter)

  Pensionatet tar inget ansvar för ev. sjukdomar som drabbar din katt under vistelsen, vi har ingen möjlighet att kontrollera alla katter för alla ev. sjukdomar. Dock är vi noga med att kontrollera vaccinationsintyg vid incheckning för att minimera denna risk.

   

  Transportbur ska lämnas kvar på pensionatet för eventuella veterinärbesök, byte av rum/bur samt vid en ev. evakuering av pensionatet. Transportburen skall vara hel och i bra skick. Skulle ni sakna en transportbur så meddela oss så vi vet om detta, så vi kan förbereda med en lånebur.

   

   

  Vid incheckning kommer ni att få fylla i ett incheckningsformulär, bra att ta med är uppgifter till en eller flera kontaktpersoner som kan nås under kattens vistelse här, om ni själva inte är anträffbara via telefon. Information om vart eran katt är försäkrad, samt försäkringsnummer.

   

  • Besök hos oss

  Vi tar gärna emot er för ett besök om ni vill komma och se hur vi har det och hur det fungerar här hos oss, men ring alltid innan och boka en tid som passar oss båda. 

  Priser

  Lågsäsong:

  250kr/dygn ink torrfoder och kattsand.

  Tillägg på 80kr/extra katt i samma rum.

  Våra rum är godkända för upp till 4st katter.

  Högsäsong:

  300kr/dygn ink torrfoder och kattsand.

  Tillägg på 80kr/extra katt i samma rum

  Man får givetvis ta med kattens egna mat, men vi gör inget avdrag på priset. Äter katten även blötmat får man ta med sig den, och vi ger den enligt era anvisningar.


  Högsäsong: Under året 2023

  v1, v8-9, v14-15

  v25-33, v44, v51-52


  Högsäsong: Under året 2024

  v1, v8-9, v14

  v25-33, v44, v51-52

  Övriga priser:


  Allting som är utöver den vanliga rutinen skall meddelas redan vid bokningen, så som t.ex p-piller eller andra ev. mediciner eller lättare sårvård


  P-piller: 50kr


  Andra mediciner/extra omvårdnad:

  Mediciner/extra omvårdnad som ges/sker dagligen, från 100kr/v.


  Avmaskning: 250kr


  Kloklippning: 200kr

  Copyright @ All Rights Reserved

  Kontakta oss

  Hökby 112

  748 95 Örbyhus

  0704-73 68 94 (Vardagar 12.00-17-00)

  info@vendelskattpensionat.com