Om oss
Om oss

Vendels kattpensionat ligger i norra uppland intill E4:an, med endast ca 7min från avfarten. Vi finns i Vendel som ligger mellan Björklinge och Örbyhus, ca 3,5 mil norr om Uppsala.

Vi är godkända av Länsstyrelsen, och uppfyller alla krav i djurskyddslagen §16.

Jag som driver pensionatet heter Angelica Larsson och har haft egna katter i 17år.
Om rummen

Här hos oss bor era fyrfotade vänner i ett rum på minst 4,3kvm. Vi har 9st rum, där varje rum är godkända för upp till 4st katter. Så har du 4 katter, behöver du bara boka ett rum. Här hos oss får dom mycket mys, omvårdnad och massa bus och lek. Varje rum är inrett med plats för att befinna sig både högt och lågt, 8 av 9 rum har fönster. Har ni en katt som är lite skygg och orolig av sig så har vi gjort ett rum mer anpassad för dessa katter. Detta rum har vi anpassat genom att tänka på hur vår lilla Fiffi som var mycket skygg för främmande människor skulle ha velat haft det. Buren har inget fönster och en mer dämpad belysning, den har en hylla med gardiner som man kan dra för så det blir ett mysigt krypin, där katten får ha både en mysig mjuk sovplats samt mat och vatten. Alltså kan katten känna sig lite gömd och trygg i sin lilla ”koja”. Skulle katten bli mer framåt under sin vistelse så har den en egen klätterställning inne hos sig, där kan den hoppa upp och då få tillgång att se ut genom pensionatets alla fönster.

Om kattpensionat

Vad är ett kattpensionat? Vad gör man av katten när man ska resa bort? Ett katt pensionat tar hand om din katt då du inte har möjlighet, t.ex. vid sjukhusvistelse eller då ni är på semester och bortrest. En katt får vistas max 3 månader på ett pensionat. På pensionatet finns personal som tar hand om din katt, ger den mat, vatten och gör rent kattlådan. Katterna får stimulans genom leksaker och klättermöjligheter. Personlig kontakt med kel och mys sker flera gånger om dagen.

Följ oss

Kontakta oss

Hökby 112

748 95 Örbyhus

0704-73 68 94 (Vardagar 12.00-17.00)

info@vendelskattpensionat.com